Open aanbod 

Naast ons vaste aanbod voor scholen organiseren wij open webinars voor leerkrachten en ouders.

Wil je op de hoogte blijven van ons open aanbod?
Vul dan hieronder je mailadres in. 

Waarom kiezen voor Schoolwebinars?

Ervaring en kwaliteit

Onze sprekers hebben reeds meer dan 10 jaar ervaring. Elk jaar inspireren we méér dan 16.000 jongeren, leerkrachten en ouders in Vlaanderen, Brussel en Nederland. Wij verzorgen dan ook professionele webinars van de hoogste kwaliteit. Deze webinars worden op maat gemaakt, zodat deze perfect aansluiten bij de noden en wensen van jouw school.
 

Iedereen op de eerste rij

Soms krijgen we de vraag of de interactie tijdens een doeltreffend live webinar wel even sterk is als tijdens een live voorstelling. En het antwoord is volmondig "ja"! Sterker nog; Dankzij de live chats, polls en video's zijn onze webinars net véél interactiever dan traditionele schoolvoorstellingen en sprekers. Uiteraard zijn onze webinars steeds 100% live! Enkel jouw leerlingen kijken mee!
 

Veilig en vertrouwd

De coronacrisis van 2020 heeft ons geleerd dat het meer dan ooit belangrijk is om de gezondheid en het welzijn van jouw jongeren en collega's te garanderen. De jongeren hoeven tijdens de webinars dan ook niet in grote groepen te zitten. Zij kunnen deze live sessie perfect volgen vanuit hun eigen klaslokaal of indien gewenst zelfs van thuis uit! Dit zorgt voor een unieke en persoonlijke totaalervaring. Wij livestreamen steeds vanuit onze professionele webinarstudio die qua feel en looks helemaal is aangepast aan de leefwereld van de jongeren. Zij zijn het tenslotte gewend om kwalitatieve livestreams te bekijken op o.a. Twitch,...

Betaalbaar en makkelijk

Een inspirerende webinar voor jouw jongeren is een pak goedkoper dan een traditionele spreker of schoolvoorstelling. Waar een kwalitatieve live voorstelling al snel meer dan € 1000,00 kost, betaal je voor onze professionele maatwerk webinars honderden euro's minder! Verder is er ook geen gedoe met kilometervergoedingen. Of jouw school nu in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel of Nederland ligt: Je betaalt geen cent extra!

 

Omdat onze webinars zelfs vanuit een klaslokaal gevolgd kunnen worden, dient er enkel per lokaal een computer met stabiele internetverbinding en een gemotiveerde leerkracht aanwezig te zijn. Wij doen de rest!

Onze Kernwaarden

  1. Wij zien een jongere, geen label, afkomst of studierichting.

  2. Wij helpen jongeren om te geloven in zichzelf.

  3. Wij ondersteunen jongeren om de best mogelijke versie van zichzelf te zijn.

  4. Wij onthullen en activeren het potentieel van jongeren en de gaves en talenten die zij in zich hebben. 

  5. Wij helpen jongeren om het beste uit hun leven te halen, nu en in de toekomst.

  6. Wij trachten achter élk gedrag de positieve intentie te zien.

  7. Falen bestaat niet, enkel feedback.

  8. Het verleden staat niet gelijk aan de toekomst.

Laat van je horen!

© 2020 Silverpolis BVBA   -   (+32) 485 12 98 47   -   inspiratie@schoolwebinars.be   -   Algemene voorwaarden    -   privacybeleid