Open aanbod 

Naast ons vaste aanbod voor scholen organiseren wij open webinars voor leerkrachten en ouders.

Wil je op de hoogte blijven van ons open aanbod?
Vul dan hieronder je mailadres in. 

Een live spreker, maar dan op afstand!

Dat is in het kort wat wij doen: Wij brengen de beste sprekers naar jouw school en dat alles digitaal en 100% live! Wij gaan voor interactie en maatwerk, daarom werken we nooit met vooraf opgenomen webinars. Enkel de hoogst mogelijke kwaliteit is voor ons goed genoeg, ook wat sprekers betreft.

Onze sprekers hebben allemaal jarenlange ervaring met het onderwijs en zijn enorm gepassioneerd bezig met hun vak. Want jongeren inspireren is geen job, het is een missie.


Maar het zijn niet enkel de jongeren die we inspireren en motiveren: Ook voor het schoolteam en zelfs voor de ouders hebben we een zeer mooi aanbod van interactieve en doeltreffende webinars. 

En als je het 100% uniek wilt, kunnen we zelfs een webinar op maat schrijven waarvan de inhoud tot in de puntjes aansluit bij jullie wensen en noden. Jouw school is tenslotte uniek en verdient dan ook de best mogelijke service en communicatie.

5 eenvoudige stappen:

Stap 1: Doelgroep

Wie zullen we inspireren? Op deze pagina zie je ons aanbod verdeeld over 3 categorieën: Jongeren, schoolteam en ouders. Een (hyper-)interactieve online spreker voor de jongeren? Of misschien een entertainende infosessie voor de ouders? Een motiverende activiteit voor het schoolteam?

Wij hebben voor elke doelgroep de juiste sprekers op het menu staan!

Stap 2: Thema

Wanneer je een doelgroep hebt gekozen, kun je onze thema's ontdekken. Wij zorgen er steeds voor dat elk webinar meerdere aansluitende thema's omvat. Zit jouw thema er nog niet bij of wil je misschien een op maat gemaakt webinar? Dan engageren wij ons hier graag voor! Kom je er niet helemaal uit? Geen nood, wij helpen je graag bij het maken van een keuze en zijn steeds maar één telefoontje of videocall van jou verwijderd!

Stap 3: Reservatie 

Gaan we samen aan de slag? Een optie nemen kan zeer makkelijk via onze website. Kies zelf een moment in onze agenda dat perfect voor jullie past. Daarna nemen wij contact met jullie op om samen te ontdekken hoe we jullie het beste van dienst kunnen zijn.

 

Stap 4: Organisatie 

Doelgroep, thema, datum, tijdstip, reservatie: 5 x check! Tijd voor de praktische organisatie! 
Ook deze stap is weer super eenvoudig! Allereerst contacteren we jou en kijken we samen hoe we de groep zullen verdelen:

  • Zullen de deelnemers samen in één zaal zitten voor het webinar?

  • Verdelen we de groep in kleinere groepen die het webinar gelijktijdig live zullen volgen? 

  • Of kijken de deelnemers vanuit hun eigen, vertrouwde huiskamer naar onze sessie?
     

De keuze is aan jullie! Het enige waar jullie zelf voor dienen te zorgen, is een computer met een stabiele internetverbinding, een scherm (TV, smartboard, projectie,...) en uiteraard geluid. Wanneer de jongeren het webinar van thuis volgen, kan dit via hun eigen computer, tablet of smartphone.

Het voordeel van deze soepele werkwijze is dat het webinar altijd kan doorgaan! Zelfs jongeren die door omstandigheden thuis zijn, kunnen het webinar live volgen en hier actief aan deelnemen. 

Stap 5: Showtime!  

De dag van het webinar zijn wij ruim op voorhand beschikbaar om samen nog een keer door de technische setup te gaan. En dan... is het showtime! Eén klik op de link die wij jullie ruim op voorhand hebben gegeven en de totaalervaring begint. Wij geven jullie jongeren een live voorstelling die ze nooit meer zullen vergeten! 

Tijdens het webinar kunnen de deelnemers met ons chatten, volledig anoniem. Verder werken wij tijdens het webinar ook met vb. online polls, stellingen,... die zorgen voor een interactieve ervaring die nooit gaat vervelen!

Gedurende het hele webinar staan wij met jullie in verbinding. Stel dat er zich toch een technisch euveltje zou voordoen, dan spelen we hier snel en efficiënt op in! 

Na het webinar, 's avonds vanaf 19.00u, kunnen de deelnemers vrijblijvend aansluiten bij onze livestreams op Twitch. Dit is volledig gratis en vrijwillig. 

Bij sommige van onze webinars is ook een klassikale naverwerking beschikbaar.

 

Laat van je horen!

© 2020 Silverpolis BVBA   -   (+32) 485 12 98 47   -   inspiratie@schoolwebinars.be   -   Algemene voorwaarden    -   privacybeleid